Politica de Confidentialitate CSIKI Tours

Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate înainte de a utiliza situl www.csikicanalservice.ro. Scopul acestei Politici de Confidențialitate este să explice ce informații colectăm, de ce le colectăm și cum puteți să le actualizați, gestionați, exportați sau sa solicitati stergerea lor.

Cine colectează datele dumneavoastră personale?

Operatorul care colectează datele dumneavoastră personale este SC CSIKI TOURS SRL cu sediul in Livezeni, Str. Str. Livezii, nr.10, Jud. Mures, telefon 0744503761 SC CSIKI TOURS SRL face toate eforturile pentru a prelucra datele dumneavoastră in conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 (RGPD 2018) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si legislaţia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Cookie-uri

Situl nostru www.csikicanalservice.ro NU stocheaza cookieuri in browserul dumneavoastră.

Informații generale colectate de www.csikicanalservice.ro

Informații care vă sunt solicitate prin intermediul site-ului www.csikicanalservice.ro sunt urmatoarele:

1. Formular de contact: Colectam numele dumneavoastră, adresa de e-mail și numărul de telefon, acestea fiind solicitate in formularul de contact în momentul când doriți să trimiteți un mesaj, o solicitare de ofertă direct prin intermediul site-ului.

2. Folosim și serviciile Google Analytics pentru colectarea și prelucrarea datelor legate de trafic. Datele sunt obținute conform politicii de confidențialitate a Google, cu garanția respectării intimității vizitatorilor. NU se colectează date cu caracter personal.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către www.csikicanalservice.ro

Datele din formularul de contact sunt cerute pentru a vă putea ulterior contacta în vederea soluționării mesajului, a solicitarii dvs sau a cererii de ofertă.

Drepturile de care beneficiați

Tuturor persoanelor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul 2016/679 si legislaţia aplicabila în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, portabilitatea datelor, de a se adresa instanței competente și de plângere către autoritatea de supraveghere.
Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la Operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta.
Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit: după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor.
Dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi se va adresa o cerere scrisă, semnată și datată a persoanei, trimisă peadresa SC CSIKI TOURS SRL, Livezeni, Str. Livezii, nr.10, Jud. Mures o dată în an , în mod gratuit. Deasemenaea ne puteti contacta prin email la adresa contact@csikicanalservice.ro. Societatea SC CSIKI TOURS SRL va confirma daca utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

Ca regula generala CSIKI TOURS SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal.
CSIKI TOURS SRL poate, totuși , transmite informația terților în următoarele cazuri:

• cu acordul dumneavoastră
• dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitatede dumneavoastră
• putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
1. e prevăzut într-o dispoziție legală
2. protejează drepturile companiei csikicanalservice.ro sau ale companiilor afiliate
3. previne o infracțiune sau protejează siguranța națională
4. protejează siguranța individului sau siguranța publică5. aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații
• în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor statuate de csikicanalservice.ro, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii
• în cazul în care csikicanalservice.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date este transferată noului operator
• în cazul în care csikicanalservice.ro devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situațiile menționate mai sus, veți fi anuntați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul www.csikicanalservice.ro

Adresa IP

Există posibilitatea să urmărim adresa de Internet Protocol (IP) pentru motive tehnice de Securitate: depanare tehnică, menținerea siguranței și securității site-ului, restricționarea accesului la site pentru anumiți utilizatori și înțelegerea mai bună a modului în care site-ul noastru este utilizat. Adresa IP nu este niciodată asociată unei persoane fizice/juridice.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic regulile de confidențialitate. Vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne scrieți pe e-mail.

Vă mulțumim că folosiți serviciile CSIKI TOURS .